Hostel

booknow

Deschis in 2010, in inima Brasovului, in centrul cultural pedestru, JugendStube Hostel Brasov este perfect pentru cei veniti sa cunoasca cultura si istoria locului. Te provocam sa descoperi locuri incredibile ca Piata Sfatului si Biserica Neagra.

La JugendStube Hostel Brasov, ne place sa cream o atmosfera primitoare si vrem ca tu sa simti ca ti-ai facut noi prieteni si ca ai gasit un loc ca acasa, departe de casa. JugendStube Hostel Brasov, ofera camere cu 4 si 6 paturi, majoritatea cu bai private, asa ca nu e nevoie sa astepti o vesnicie. Camerele mai mici sunt ideale pentru un somn linistit. JugendStube Hostel, un hostel ieftin in Brasov cu receptie 24 de ore din 24 iti este mereu la dispozitia ta, indiferent daca trenul are intarziere sau ai petrecut pana tarziu in noapte.

La JugendStube Hostel Brasov, bucataria la fel ca si restul hotelului sunt curate si ingrijite, iar camera de zi este locul perfect pentru un ceai sau o cafea, dupa o zi lunga de drumetie! Indiferent ce activitate alegi, scopul nostru este sa te facem sa te simti ca acasa, sa te distrezi si sa te bucuri de sederea ta la unul dintre cele mai bune hostel-uri din Brasov.

La JugendStube Hostel Brasov, toate camerele au acces la Wi-Fi, deoarece cautam sa ne imbunatatim tot timpul serviciile, pentru ca tu sa revii impreuna cu prietenii tai si sa va bucurati de munte si de aerul proaspat.

Toate acestea, impreuna cu un pret excelent, sunt motivul pentru care, JugendStube Hostel Brasov este printre primele hostel-uri din Brasov.

SSL Certificates