Transportation

Asiguram transportul persoanelor de la Aeroportul Henri Coanda si la principalele obiective turistice din Romania cu o firma privata de transport.

Atunci cand trebuie sa zbori, ne suni si iti oferim un mijloc de transport care sa iti ofere garantia ca ajungi la timp si in deplina siguranta pe aeroportul Otopeni sau alt aeroport dorit. Serviciile noastre sunt valabile 7 zile pe saptamana, in fiecare zi, fiind in concordanta cu orarul de zbor de pe aeroporturile importante din tara. Astfel, oricare ar fi zborul la care trebuie sa ajungi, distanta pana la noi este de un telefon.

Pe langa transport aeroport iti mai oferim si servicii de transfer aeroport. Serviciile de transfer sunt servicii complexe, in care iti asiguram asistenta la rezervarea biletului si ne asiguram de faptul ca vei avea o calatorie confortabila.

bran-castel

Asiguram transport persoane aeroport si la obiective  turistice precum Castelul Bran,  Castelul Peles din Sinaia, Cetatea medievala Sighisoara, Sibiu etc. Ca obiectiv turistic asiguram traseu complet pe urmele legendarului Vlad Tepes – Dracula, peste tot unde a domnit si a avut cetati in care a locuit de-a lungul domniei sale.

 

 

Camil_Iamandescu-Castelul_Peles castelul-huniazilor  Sighisoara-medical-tourism

Masini oferite de firma de transport cu care colaboram:

Volkswagen Transporter 8+1 locuri

Audi, Mercedes etc

 

Alte masini in functie de comenzi

IMG_0011 IMG_0017    

 

SSL Certificates